Cam Balkonların Özellikleri Nelerdir

  • Profil Sistemi vardır. Çerçeveli, kayar ve sağa sola dönebilir alt eşik havalandırma sistemi seçeneği kanatlar iç ve dışa doğru katlanabilir. Kanatlar istenildiği takdirde sağa,sola ya da her iki tarafa katlanabilir alüminyum fitiller sayesinde camlar arasındaki boşluğu ortadan kaldırma Zeminden kaynaklanan hataları ayar profili ile düzeltme imkanı sunulur. 
  • Sızdırmazlık ve havalandırma imkanı sunar. Kanatlar arasında 3-5 mm arası boşluk İsteğe bağlı olarak kanatlar arasındaki boşluğu pvc fitille ortadan kaldırma Alt ve üst profillerde iç ve dış taraftan fırça contalar ile donatılmıştır Alt ve üstte kullanılan contalar kanatlara değil kanat profillerine monte edilip sabitlenmiştir Çatal klavuz ile birlikte özel olarak tasarlanmış havalandırma aparatını beraber kullanma seçeneği  sunulur.
  • Aksesuar tercihi sunulur. Tüm aksesuarla profiller içerisinde tamamen görünmeyecek şekilde ayarlanmıştır Az bakım gerektiren ve tamamen paslanmaz emniyetli aksesuarlar İçten kilitleme ve açma seçeneği Döndürülebilir kilitle kilitleyip açma seçeneği Kanatları iki farklı model ve üç farklı renkte kanat tutma aparatı ile sabitleme seçeneği Siyah, beyaz ve gri olmak üzere 3 farklı renkte aksesuar seçeneği vardır.
  • Su tahliye sistemi mevcuttur. Tüm aksesuarla profiller içerisinde tamamen görünmeyecek şekilde ayarlanmıştır Az bakım gerektiren ve tamamen paslanmaz emniyetli aksesuarlar İçten kilitleme ve açma seçeneği Döndürülebilir kilitle kilitleyip açma seçeneği Kanatları iki farklı model ve üç farklı renkte kanat tutma aparatı ile sabitleme seçeneği Siyah, beyaz ve gri olmak üzere 3 farklı renkte aksesuar seçeneği sunulmaktadır.
  • Cam kalınlığı sunulumaktadır. 8 ve 10 mm kalınlığında emniyetli ve temperli cam bölmeler Cam bölmeler gizli vidalarla ve özel yapıştırıcı ile kanat profillerine üstten ve alttan güvenlikli biçimde sabitlenmiştir Cam bölmeleri kolayca yer değiştirme imkanı vardır.
  • Renk seçim imkanı vardır. Eloksal,beyaz,ahşap desenli ve pres olmak üzere 4 farklı renk seçeneği Opsiyonel olarak tüm RAL renklerinde boyanabilme seçeneği sunulmaktadır.
Resim
X