Cam Balkon Soğuk Olur mu?

Soğuk bölgeler, çocuklu aileler, cephe sorunu yaşayanlar için en uygun çözümü sunan ısıcamlı cam balkon sistemlerinde; camların ısıcamlı ve çift taraflı temperli olması daha etkin yalıtım, güvenlik ve dolayısıyla enerji tasarrufu sağlamaktadır. Isıcamlı cam balkon tercih ederek artık kış aylarında da balkonun sefasını sürmeye devam edebilirsiniz. Sıkça üşütüp hastalanan, evinde yaşlısı bulunanlarımız için şahane çözüm olmaya devam etmekte. 

Isıcamlı cam balkonlarda kullanacağınız camların özellikleri ve renkleri performans değerlerini yükseltir. Daha kalın cam tercih ederek daha fazla ısı yalıtımı sağlayabilir, daha koyu renkler tercih ederek ısının emilimini sağlayabilirsiniz. 

Dört mevsim daha konforlu ve daha yalıtımlı mekânlarda yaşamanızı sağlamaktadır. Balkonun yalnızca yaz aylarında rahatça kullanımına son veren ısıcamlı cam balkon uygulamamız sayesinde olumsuz hava koşullarından asla etkilenmeyecekseniz. Dışarıda yağmur, çamur, fırtına olduğunda balkonunuz korunmuş temizliği sağlanmış olacaktır. 

Resim
X