Cam Balkonun Kalitelisi Nasıl Anlaşılır

Cam Balkonun kalitesi belirleyen belli başlı özellikler vardır;

  1. Kullanılan alüminyum profilin  kalınlığı 3mm'den fazla olmalıdır.Kesinlikle hurda profil içermemelidir.  Ürünlerimizin hepsinde profil sistemi vardır. Çerçeveli, kayar ve sağa sola dönebilir alt eşik havalandırma sistemi seçeneği bulunur. Kanatlar iç ve dışa doğru katlanabilir. Kanatlar istenildiği takdirde sağa,sola ya da her iki tarafa katlanabilir. 
  2. Kullanılacak tekerler paslanmaz olmalıdır. Çünkü yaş, yağmur ve karla karşılaşacağı için seçilen malzemenin paslanmaz olması gerekir. Temizliği konusunda da yıkamaya uygun olacağı için suyla temas ettiğinde paslanmaması son derece kıymetlidir.
  3. Cam aralarında bulunan şeffaf fitiller UV ışınlarına karşı daha dayanıklı ve ayrıca sağlıklı olmalıdır. Alüminyum fitiller sayesinde camlar arasındaki boşluğu ortadan kaldırma imkanı sunar. Zeminden kaynaklanan hataları ayar profili ile düzeltme imkanı sunulur. 
  4. En önemlisi kusursuz ölçü ve montaj olmalıdır. Ücretsiz keşif imkanı sunduğumuz cam balkon hizmetimizde titizlikle ölçüler alınır. Müşteri istekleri tam anlamıyla karşılanmaya çalışılır. Kendimizle en çok iftihar ettiğimiz konu da kesinlikle montajdır. Milimetrelik hesaplarla en iyi, en kaliteli hizmeti sunabiliyoruz.
Resim
Resim
alt
alt
X